Standhuisje Dishoek

Over strandhuisje Dishoek

 

Wakker worden op het strand, de dag beginnen met vrij uitzicht op de zee en ontbijt met de voeten in het zand. Tijdens uw vakantie iedere dag uw eigen plekje op het strand zonder steeds met alle strandspullen te hoeven sjouwen. Een plek om uit te rusten en op te laden. Een plek om altijd te genieten.

Dishoek is een kleine en rustige vakantielocatie te midden van een bijzonder duinlandschap. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust voorbij, een uniek gezicht. Een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijke decor. Het strand van Dishoek staat verder bekend om zijn karakteristieke paalhoofden en natuurlijk de rustige sfeer. Het centrum van Dishoek met diverse horeca, fietsverhuur, bakker en ijssalon is op enkele minuten fietsen bereikbaar. Zoutelande en Vlissingen is bereikbaar op 10 minuten per fiets of auto en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, attracties en souvenir-zaken.

Dit huisje is geschikt voor 4 personen. 

 

Wisseldag: Zaterdags

Midweek in overleg

Ontvangst vanaf: 14:00 uur

Vertrek om: 10:00 uur

 

Voor meer info mailen naar: grootenhout@gmail.com

 

Bagagevervoer:

In 2022 rijd Schreijenberg Verhuur van zaterdag 16 april tot en met zaterdag 17 september iedere zaterdagochtend om 9.00. Van 1 juli tot 26 augustus rijden ze ook op vrijdagavond om 19.00.

Om te zorgen dat ze op tijd kunnen vertrekken met alle bagage aan boord is het noodzakelijk dat u uiterlijk 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent. Deze bagageservice vertrekt vanaf het grote parkeerterrein aan de Honte in Dishoek.  Dit parkeerterrein is te bereiken vanaf de Verlengde Dishoekseweg. 
Navigatie kan het best ingesteld worden op Verlengde Dishoekseweg 6 Koudekerke.

Voor deze dienst moet vooraf (maximaal 1 week van te voren, dus echt niet eerder) worden gereserveerd via ons contactformulier. U ontvangt binnen 48 uur een ontvangstbevestiging. 
Voor deze bagageservice rekenen wij €18,=. Dit bedrag moet contant worden afgerekend met de chauffeur.

Het transport van spullen is voor eigen risico. De bagage dient te zijn voorzien van naam en nummer van het strandhuisje. Hou er rekening mee dat het tijdens het transport van de bagage kan regenen. Verpak uw spullen waterdicht. Huisregels:

Huisdieren toegestaan

Binnen roken niet toegestaan

Een week is van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.00 uur

Afwijkende periodes (midweek – weekend) in overleg

Linnengoed zelf meenemen

Bad- en strandlakens en washandjes zelf meenemen

Ecopakket wasmiddelen, zeep, toiletpapier aanwezig

Parkeren: Nabijgelegen parkeerterrein 30 euro per week

Bagagevervoer: reserveren via formulier op onderstaande website

www.schreijenberg-verhuur.nl